miércoles, 11 de marzo de 2009

liberté, eglité, desconnexió!!!!

Estic indignadíssima pel que està passant a França:

França vol cotrolar i penalitzar les descàrregues de música i pel·lícules a través d'internet, i per aquest motiu han anunciat l'estudi d'elaborar una nova llei que tallaria la connexió a la xarxa a tots aquells usuaris que continuessin descarregant obres protegides després de tres avisos.

A veure: Si la gent fa ús massiu d'internet per baixar-se música i pel·lícules, no significa que els temps estan canviant i que aquest és el nou mitjà per adquirir aquests productes? No significa també que el preu dels Cd's i DVDs són molt elevats i és preferible aconseguir-los de forma gratuita? Al cap i a la fi, l'única cosa que els diferencia dels originals és la portada i el paper imprés...

A més, cada vegada són més els artistes que actuen en viu per tal de guanyar-se la vida, i que pengen la seva música a la xarxa per donar-se a conèixer de forma més ràpida... la raó? Perquè al cap i a la fi
ells, que són els creadors, guanyen un misèria per cada disc que es ven de forma legal.

Per tant, els únics "perjudicats" són les empreses discogràfiques i distribuidores, que veuen com un arcaic sistema per generar guanys milionaris, s'està quedant obsolet. És com quan algunes empreses de màquines d'escriure no van voler evolucionar a l'inici de l'era dels ordinadors i van acabar asfixiades. En aquell moment, van fer intervenir el govern per tal de penalitzar les persones que adquirien ordinadors? No, oi?

I per aquesta regla de tres, els asturians ens podrien penalitzar a tots aquells que fem favada i no som asturians, i ens haurien de tallar el gas...

I per aquesta regla de tres, no podriem fer res.




.

9 comentarios:

  1. Segur que el Sarkozy fa això per que la gent es compri el CD original de la seva dona, jajajajaja!!!

    ResponderEliminar
  2. Cada vegada és més evident que no es pot fer res per aturar la descàrrega massiva d'arxius...

    Si tallen la connexió a tots aquells que es baixen coses, ningú no tindrà internet, i si ningú no te internet, ningú no el pagarà, i si ningú no el paga, les empreses de telecomunicacions voldran que es modifiqui aquesta llei.

    i tots contents.

    ResponderEliminar
  3. No me deis guerra, que os vais a enterar.

    Aquí a pagar todo el mundo lo que yo os diga, y sin rechistar!!!

    ResponderEliminar
  4. A veure, jo estic una mica a favor de regular el tema de les descàrregues, però tampoc fins al punt de fer que la gent ho pagui tan car. Hem de reconeixer que el fet de voler-ho baixar tot gratis és tenir una mica de morro, pero tampoc veig bé que precisament els qui ho paguem siguem els ciutadans, com sempre.

    Huariem d'arribar a un punt mig.

    ResponderEliminar
  5. Espero que esto no prospere en francia porque si lo hace ya vereis como empezaran a hacerlo en el resto de los paises de la UE, por eso de que "todo tiene que ser comunitario".

    NO A LA APROBACIÓN DE ESTA LEY!!!!

    ResponderEliminar
  6. Al principi deien que gairebé tots els del govern i la oposició estaven a favor d'aquesta llei, però es veu que ara, els socialistes i fins i tot alguns del partit de sarkozy s'han manifestat en contra. Espero que aquest projecte es quedi en un simple "susto"!!!

    ResponderEliminar
  7. No tenen prou amb fer pagar cànons per cada ordinador, per cada CD i DVD verge, etc, etc??

    Ens volen xuclar la sang!! I segur que en poc temps aixìo també passarà a Espanya. Isa.

    ResponderEliminar
  8. Si no fos per les descàrregues d'internet hi hauria set mil milions de grups i cantants a qui ningú no coneixeria i es moririen de gana als seus barris i pobles. Gràcies a internet podem conèixer la música que es fa a Suazilàndia i a Timisoara. EL que passa és que a les grans multinacionals discogràfiques els fa mandra haver d'invertir en nous productes i currar-s'ho donant-li algun valor afegit al CD corresponent que justifiqui que ens gastem 20 € en una cosa que a ells els costa 5 cèntims.
    La formigueta guardava per l'hivern.

    ResponderEliminar
  9. Res, que durant molts anys varem estar pagant els cassets i els CD's a preu d'or.. van abusar massa i ara això és el que hi ha.

    Jo no veig que cap dels grups que hagi sorgit durant i desprès de l'època de les descàrregues d'internet s'hagi arruinat, sino que, ben al contrari, porten un bon nivell de vida, que ja ens agradaria a tots nosaltres.

    Concerts, campanyes publicitàries, i treballs diversos proporcionats per la fama de la seva música fa que els artistes facturin quantitats milionàries.

    A mi no em fa cap llàstima.... o els hi feia llàstima a ells quan em robaben amb els seus preus abusius?

    Compradora compulsiva

    ResponderEliminar