lunes, 11 de mayo de 2009

i el premi és.... una factura de 1200 euros!!!!

No vull semblar monotemàtica, però avui us tornaré a parlar de les meves aventures de matinada.

A part dels anuncis de televenda, els concursos telefònics dels 905 també són causa dels meus despertars al sofà... Qui no coneix aquest tipus de programa?

Un presentador o presentadora incita als telespectadors a que truquin a un número de telèfon per tal que responguin a una pregunta la resposta de la qual és insultantment fàcil. Llavors l'espectador truca però en comptes d'entrar a una cua d'espera, el que fan és dir-te que "no hi ha hagut sort" i et redirigeixen a una nova trucada en pocs minuts. El més insultant de tot és que durant aquests minuts en que la gent truca, el presentador/a no reb cap trucada!!!!

Òbviament aquest tipus de programa són una estafa per generar guanys de milers i milers d'euros cada dia tant a les productores com a les cadenes de TV, les companyies de telecomunicacions... A més, el "premi" que reben els usuaris són factures d'un import elevadíssim.

I jo em pregunto: S'han pres mesures al respecte? La resposta és sí. Els telèfons 905 són els anomenats de Tarificació addicional, i en el cas de no estar d'acord amb l'import d'una factura, es pot desistir el pagamanet de l'import fruit de "l'estafa" i pagar la resta de trucades. D'aquesta forma no és necessari arribar a un tall de la línia.

I a mi tot això em sembla molt bé, però crec que, a part de tractar el tema de la tarificació, el que s'hauria de fer és analitzar de forma exhaustiva el contingut i funcionament d'aquests programes, que són una estafa amb majúscules.

Com és possible que TOTS els canals disposin d'aquests programes, que TOTS aquests programes siguin tan òbviament fraudulents i que a TOTS aquests programes truquin persones que fallen les respostes constantment quan en realitat les respostes són facilíssimes?

Com es pot tolerar això? Qui hi ha darrera d'això?

No entenc que censurin molts anuncis per petits detalls, i que en canvi aquests programes es reprodueixin com bolets i funcionin al 100%.

Estic indignadíssima.

7 comentarios:

  1. És vergonyós que es puguin permetre aquetses coses, però el que més em flipa és que hi hagi gent que caigui!!!

    De veritat que no ho entenc.

    ResponderEliminar
  2. Yo me lo paso bomba escuchando las tonterías que pueden llegar a decir los presentadores, como llegan a estirar el chicle con preguntas absurdas, y las respuestas "falsas" y erróneas que seguro que es un amigo o alguien del mismo programa que llama y se hace pasar por un concursante que no tiene ni idea.

    Molt fort

    ResponderEliminar
  3. A mi em fa molta ràbia que insisiteixin en que la gent truqui que la resposta és molt fàcil, quan en realitat s'estan forrant amb milers de trucades que no pemeten entrar a antena.

    ResponderEliminar
  4. Són uns estafadors.

    Em poso supernerviosa quan els presentadors comencen a dir tonteries, a tractar a l'audiencia com si fossin uns beneits, a cridar... Haurien d'estar prohibits

    ResponderEliminar
  5. Insultant. El "timo de l'estampita" del segle XXI

    ResponderEliminar
  6. Llámenme loco, raro, incluso insúltenme, pero yo me lo paso rebién viendo a estos locos. Encuentro genial que con tan poco presupuesto puedan llegar a generar tantos beneficios.

    ResponderEliminar
  7. tongo tongo tongoooooo

    ResponderEliminar