lunes, 15 de junio de 2009

rebaixes encobertes????

Hola a tots!!!

Per fi, i després d'un mes de molta feina (i examens que he aprovat) ja tinc temps per tornar a escriure per aqui i fer les meves cosetes... Pensava que mai no arribaria aquest dia!!!

He de reconéixer que durant aquestes setmanes no m'ha passat pràcticament res (és el que té estar tot el dia tancada a casa o a l'oficina), i tampoc he pogut posar-me al dia dels temes del dia a dia que em poden afectar, però en el que sí que m'he fixat són els aparadors de les botigues.

Des de fa ja alguns mesos, de camí a la feina o tornant a casa, he pogut observar que moltes botigues ofereixen grans descomptes dels seus productes, i promocions que semblen immillorables. I la meva pregunta és: s'han avançat les rebaixes d'estiu o encara no han acabat les rebaixes de gener?? A més, com fins al juliol no es poden dur a terme les rebaixes de forma oficial, no fan servir la paraula "rebaixes". Òbviament volen activar el consum en aquest època de crisi, però jo no sé si realment es pot fer això...

Són legals aquestes ofertes i promocions? Es tracta de rebaixes encobertes?

9 comentarios:

  1. Es clar que es legal!!!

    Sino el Corte Inglés no faria la Semana Fantástica, ni IKEA faria les famoses "semana del colchón", o els hipermercats no farien les promocions en congelats o fruites...

    El que passa és que com tu ben dius, al haver.hi crisi, els comerciants fan el que sigui per tal de tenir clientela.

    ResponderEliminar
  2. Si ara ja fan descomptes, al estiu que faran? Ens ho regalaran?

    ResponderEliminar
  3. Sinceramente, yo creo que nos toman el pelo como quieren y más, porque si un establecimiento pone el cartel de rebajas en sus escaparates cuando no toca, multa al canto.

    En cambio, si pone otra palabra que no sea rebajas ya no pasa nada. Pero esto qué es?? No se trata de rebajas igualmente?? Pues sí, lo son!! Pero bueno, a nosotros los consumidores ya nos va bien que empiecen a haber cosas baratas antes de hora, la verdad.

    Hay que tener en cuenta que quienes salen más perjudicados son los propios comerciantes porque ganan menos al adelantar las rebajas. Lo malo es que a las grandes empresas no les afecta tanto como a las pequeñas. Esto siempre es así.

    En fin, qué le vamos a hacer?? A comprar más barato y punto.

    ResponderEliminar
  4. Que cadascú faci el que vulgui amb la seva vida i els seus negocis i els seus diners!!!

    VISCA LA LLIBERTAT!!!

    ResponderEliminar
  5. lo que yo tengo rebajada es la autoestima...

    ResponderEliminar
  6. Això s'hauria d'inspeccionar perque com diuen per aqui adalt, els petits botiguers no podem fer front a descomptes si volem arribar a final de mes. I si ho fem es de miracle.

    ResponderEliminar
  7. Pues a mi ya me va bien que hayan "rebajas" todo el año, y el que diga que no es que no se entera de nada. Para qué pagar más cuando se puede pagar menos?

    ResponderEliminar
  8. han d'estar molt desesperats per vendre quan arriben a fger totes aquestes coses.

    ResponderEliminar
  9. No deu funcionar gaire perque cada dia tanquen mes negocis

    ResponderEliminar